16.7.16

Marimekkoa syksyynBlogi on ollut kovin hiljainen, sillä inspiraationi kodin laiton suhteen on ollut kokolailla pakkasen puolella. Ajattelinkin lomalla keskittyä ihan muihin juttuihin. 

Mutta kun nyt muutamana vesisateen raiskaamana aamuna olen yrittänyt uutisia tavaillen pysyä mukana tässä maailman menossa, päädyin siihen, että ehkä minun sittenkin on parempi elää pohtien sohvatyynyjä ja niiden yhteen sopivuutta.

Marimekon uutuudet ovat aika kivoja. Vai mitä?

kuvat: Marimekko

5 kommenttia:

 1. Kivoilta näyttää<3 Marimekko on aina jees! Itse löysin Marimekon alesta pullonvihreää ihanaa "Sylvia"(?)-kangasta, josta kenties tulee keittiöön syksyllä pari verhoa. Nyt pitää metsästää pari vihreää lasipurnukkaa seuraksi.

  VastaaPoista
 2. Kivoja tyynyjä. Pahalta kuullostaa meno maailmalla...eikä ihminen koskaan opi...:(

  VastaaPoista
 3. Onpa ihania värejä! Eritoten tuo alempi sopisi meidän olohuoneeseen kuin nyrkki silmään!

  VastaaPoista
 4. Voi samasta inspiksen puutteesta minäkin alkukesästä kärsin. Nyt se vihdoin on löytynyt ja kun sai olla kotona itsekseen pari päivää, sai moni asia kyytiä ja tavarat vaihtoivat paikkaansa. Myös samaiset tyynymietinnät olleet itsellä. Marimekon uutuudet näyttävät niin herkuilta. Meille en vain koskaan ole osannut istuttaa noita kuoseja. Joskus vielä repäisen! ;-)

  Voi maailman tapahtumat.. luulen, että on erittäin ok välillä sulkea silmänsä hirvittäviltä uutisilta ja sukeltaa unelmoimaan kevyemmistä asioista. Ei tässä maailman menossa muuten positiivisena jaksaisi pysyä..

  VastaaPoista
 5. Kyllä ovat kivoja :) Tyynyssä viehättää nuo sävyt erityisesti, kuten tummanvihreä ja sinapinkeltainen. Niitä viljelen nyt kotona.(ja taannoisella matkalla New Yorkissa oli hauska huomata, että siellä Marimekon liikkeessä myös tuo tyyny oli näyttävästi esillä).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!