26.5.16

Jatko-osa lempitapettimallistooni!


Miten ihmeessä olen onnistunut missaamaan uutisen lempitapettimallistoni, Boråsin Scandinavian Designersin kakkososasta?! Mallisto on ilmeisesti lanseerattu maaliskuun lopussa, jolloin olimme Teksasin reissulla, mutta silti kummastelin tämän livahtaneen ohitseni.

Joka tapauksessa ainakin pressikuvien perusteella olen jo ihan myyty. Scandinavian Designers II 
-tapettimallisto jatkaa suoraan siitä, mihin neljä vuotta sitten lanseerattu ykkösosa jäi. Viiden pohjoismaisen muotoiluikonin, Stig Lindbergin, Viola Gråstenin, Arne Jacobsenin sekä Gocken ja Lisbet Jobsin 1940-60-luvulla suunnittelemat kuosit ovat samaan aikaan hyvin ajankohtaisia, mutta myös ihastuttavan ajattomia. 

Mallisto tulee myyntiin kesäkuun alussa, joten on vielä hetki aikaa miettiä, mitkä seinät sitä tapetoisi. Meillä vaan alkavat tapetoitavat seinät loppumaan kesken, kun vanhatkin kuosivalinnat ihastuttavat edelleen. Scandinavian Designers -mallistostahan meillä on Grazia omassa työhuoneessani ja Trapez teinin huoneessa. Enkä pois vaihtaisi kumpaakaan tapettia.

Tapetittaako?

Kuvat: Boråstapeter

15 kommenttia:

 1. Ihan on ohi mennyt.
  Kiitos vinkistä, ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän pelkäsin tämän olleen aivan itsestään selvä juttu kaikille muille paitsi mulle :)

   Poista
 2. Onpa upeita! Nyt tekisi mieli tapetoida. :)

  VastaaPoista
 3. Boråsin tapetit ovat ihania ja nämä ihan supersiistejä. Nyt tuli ylisanoja mutta minkäs teet, kun nämä vaan ovat niin hienoja :)

  VastaaPoista
 4. Tuo tummansininen lehtitapetti ja trapez ovat omat suosikit, vaikka koko sarja on huisin hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trapez on mun mielestä muuten erittäin toimiva tapettikuosi. Ainakin teinin huoneessa se näyttäisi visuaalisesti muokkaavan huonetta suuremmaksi, vaikka tapetti joka seinällä onkin.

   Poista
 5. Tänään aamulla huomasin nämä myös itsekin Värisilmän sivulta.
  Ovat kyllä niin superihania. <3

  VastaaPoista
 6. Täytyy myöntää, että noista moni tapetti on lemppariani..:)

  VastaaPoista
 7. Kyllä tapetittaa :) Meillä on yksi ankeassa kunnossa oleva wc, jonka seinät ja koko tunnelma heräisi eloon tuollaisella eläväisellä kukkatapetilla...kunhan sopiva inspis iskee, pitää laittaa veskiin ikuinen kesä, ylimmän kuvasi tapetin mukaisesti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!