7.3.16

Valokuvausjuttuja
Takana on äärimmäisen hauska, mutta kutkuttavan jännittävä viikonloppu. Hyvä ystäväni Elina oli koko viikonlopun meillä kyläilemässä, ja kuvasi samalla kotiamme hänen muotoilijaopintoihinsa liittyvään projektiin. Kateudesta vihreänä seurasin, miten hauskoja ja oivaltavia kuvakulmia vieras ihminen keksikään meidän kotona. Meillä on kuulemma erityisen kuvauksellinen koti tilajatkumoiden vuoksi. Enpä ollut itse sitä huomannutkaan. 

Että jos teidän mielestänne meidän koti nyt vaan on ihan juntti, mälsy ja mauton, se johtuu vain siitä, että olette nähneet sen vain minun linssini läpi suodatettuna. Elinan lähtökohta oli kuitenkin se, ettei kotia stailattu kuvia varten ja asukkaatkin olivat aivan omina itsenään. Ja silti me näytettiin ihan ookoolta. Ja koti näytti joissain kuvissa omiin silmiinikin ihan superkivalta! 

Samaan konkurssiin tänään aamupäivällä kävi vielä paikallislehtikin haastattelemassa minua ja kuvaamassa kotimme. Nämä kuvat jännittävät vielä paljon enemmän, sillä kuvaaja hiippaili täällä ympäriinsä toimittajan kanssa rupatellessani. En tiedä yhtään minkälaisia kuvia täältä on otettu! 

Yhtä kaikki. Kaikkien näiden hauskojen, mutta jännittävien kokemusten jälkeen on ihana palata normaaliin arkeen. Tai melkein normaaliin. Pikkuruiset synttärijuhlat pitäisi vielä valmistella meidän esiteinille. 

Parhainta viikon alkua!

Karin23 kommenttia:

 1. Nuo lehtijuttujen teot on aina niin kutkuttavan jänniä, minusta ainakin. Ja sitten kun näkee kuvat lehdessä, on ihan että aijaa, no onpa kiva koti! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua jännittää ihan hirveästi. Oloa ei helpottanut tieto, että lehti ilmestyy samana aamuna, kun me lennämme valtameren taakse...

   Poista
 2. Hah, teidän koti on kyllä kaikkea muuta kuin mälsy tai mauton - saatika juntti! :D) Ihan mielettömän kauniita kuvia, mutta kaunis on kohdekin. Yksi suosikeistani täällä kaikkien blogien joukossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos noista sanoista! Ikuinen huono itsetunto varmaan näkyy näissä, ja jotenkin minulla on aina sellainen tunne, että tykkään muiden mielestä kummallisista asioista. Kuten kusenkeltaisesta koivusta :)

   Poista
  2. Kusenkeltainen koivu on just parhautta! Peukut sille(kin) :D

   Poista
 3. Oi että silmä lepää noin kauniissa kuvissa! Ja teidän koti on kyllä todella kuvauksellinen <3 Mielenkiinnolla jään odottelemaan tuota lehtijuttua ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää! Varmasti kuvat näyttävät hyviltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan varma, että kuvissa näkyy jotkut unohtuneet likaiset sukat tms :)

   Poista
 5. Mälsä? höpöti löpöti. Persoonallinen ja raikas, sen kuvan minä olen saanut. Meillä kävi myös vuosia sitten paikallislehti (korostan sanaa paikallis, eli siis ihan pieni)Olin varmasti ehkä maailman vaikeimmasta päästä haastateltava, en osannut sanoa oikein mitään fiksua...

  VastaaPoista
 6. Se on kyllä jännä miten jonkun toisen ottamat kuvat omasta kodista näyttää niin erilaiselta ja hyvältä kuin itse otetut. Kauniilta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää! Aivan kuin pääsisi katsomaan jonkun vieraan ihmisen silmin omaa kotiaan :)

   Poista
 7. Teillä on kaunista ja kivoja ideoita, kuten nuo vyöt lehtien ympärillä. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Mitenköhän teidän kodista sais mitenkään päin mauttoman :)? Ihana koti ja aina upeita kuvia! Ulkopuolinen aina kiinnittää erilaisiin asioita huomiota ja korostaa erilaisia juttuja :)
  Siellä onkin tapahtunut kaikkea jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on tapahtunut vähän liiaksikin jännää mulle :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos, nämä oli kyllä ihan omiani, mutta kiitos kuitenkin :)

   Poista
 10. Teidän koti on just tylsän vastakohta, täynnä oivalluksia ja ihania yksityiskohtia. Olispa hauska nähdä omastakin kodista joskus toisen ottamia kuvia. Meillä ei kyllä taida olla minkäänlaista tilajatkumoa kun alakerta on yhtä isoa tilaa ja yläkerta taas makuuhuonesilppua.

  VastaaPoista
 11. Joo kaukana mauttomasta teidän koti, ihailen jatkuvasti! :)

  VastaaPoista
 12. Onpa viehättä koti teillä! Lehtihaastattelut ja lopputulos ovat aina yhtä jännittäviä. Nytkin maha täynnä perhosia. Löysin blogiisi vinkkikommenttilaatikon polkua pitkin. Hilpeä retki! Terveisin Tuija

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!