18.3.16

Sivujuonipaljastus


Olen aiemmin ollut blogissani aika vaitonainen kaikesta sisustusgenren ulkopuolelle jäävästä elämästäni, mutta hei, kyllä minulla sitäkin on. 

Tunnustan nimittäin olevani myös jalkapallomutsi. Ja kun parhaillaan mietitte, että miten se liittyy kuvan matkalaukkuvuoreen, ja miksi ihmeessä tulen kaapista ulos just nyt, niin selityksenä olemme huomenna lähdössä kohti Dallasia, jossa vanhemman tyttäremme joukkue osallistuu Yhdysvaltojen kovatasoisimpaan ja kansainvälisimpään tyttöjalkapalloturnaukseen. Tai näin kutsussa sanottiin, mutta ehkä se oli vain mainos.

Mutta pakkohan minun oli siis tulla kaapista ulos. Ilman jalkapallosyytä matka Teksasiin olisi saattanut romuttaa suurella hartaudella rakennettua sofistikoitunutta imagoani.

Oikeastaan onkin aika hauska matkustaa paikkaan, josta ei ole juuri ennakko-odotuksia. Vaikka matkalle lähdetään hyvin eri agendalla, toivon kuitenkin löytäväni edes ihan pienesti jotain uutta näkökulmaa myös sisustuksen saralle.

Tosin kun Amerikkaan, ja etenkin Teksasiin mennään, niin todennäköisesti löydän ennemminkin jotain hyvin suurta.

Karin

24 kommenttia:

 1. Heiiii, antoisaa matkaa!
  Tarpeeksi hyvä syy olla huomisilta messuilta pois ;)

  VastaaPoista
 2. Vau mikä matka, tsemppiä peleihin tytölle!

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa! Muuten toi sänky säilytyslaatikoilla ihan mahtava ja se pöytä.. Toi sänkyidea kyllä varastetaan meidän tytöille. Ens kesänä ois tarkoitus aloittaa se laajennus tuohon terassille.

  VastaaPoista
 4. Hyvää matkaa! Muuten toi sänky säilytyslaatikoilla ihan mahtava ja se pöytä.. Toi sänkyidea kyllä varastetaan meidän tytöille. Ens kesänä ois tarkoitus aloittaa se laajennus tuohon terassille.

  VastaaPoista
 5. Inspiroivaa reissua! Eiköhän innokas sisustaja sieltäkin jotain kiinnostavaa löydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka. Ihan hirveitä inspiraatioryöpsäyksiä ei vielä ole näkynyt :)

   Poista
 6. Ihanaa reissua! Ja hei, blogin ulkoasu näyttää todella hyvältä <3

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa matkaa! Ja hei - täällä myös yksi futismutsi ;) Huomasitko hei, että Ylellä alkaa joku jalkapallovanhemmat sarja tällä viikolla. En yhtään tiedä millainen, mutta pakkohan se ensimmäinen jakso on ainakin tsekata. Tsemppiä peleihin (kentällä ja sen laidalla)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! ja vinkistä myös. Tällä jengillä onkin melkoisen hieno porukka vanhempia. Täällä maailman äärissäkin on yhdeksän pelaajan vanhempi/vanhemmat mukana :) Täytyypä siis tsekata tuo ohjelma.

   Poista
 8. Ihana paljastus:), huikeaa matkaa koko joukkueelle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!