8.3.16

Rakennusmessut ovat myös remontoijille ja sisustajille + arvonta


Jyväskylän Rakennusmessut valtaavat Paviljongin taas 18.-20.4.2016. Nimestään huolimatta messut tarjoavat paljon nähtävää myös remontoijille ja sisustajille, pihanlaittajia unohtamatta.

Normimessutouhun lisäksi Paviljongissa on luvassa koko joukko mielenkiintoisia tietoiskuja, työnäytöksiä, vinkkejä ja ideoita. Esimerkiksi Huvila ja Huussi -ohjelmasta tuttu maisemasuunnittelija Eva Wuite on messuilla kertomassa uusimmista pihatrendeistä. Tai jos Jetin turinointi asuntosijoittamisesta kiinnostaa enemmän, niin sinne sitten.

Liput messuille eivät tietenkään paljon maksa, mutta ketäpä eivät ilmaiset liput houkuttaisi? 

Tykkäämällä Jyväskylän Rakennusmessujen Facebook-sivuista ja kertomalla blogini kommenttiboksissa, mikä sinua kiinnostaa eniten messuilla, olet mukana pääsylippupaketin arvonnassa. Arvon yhteensä kaksi kappaletta 28 euron arvoista kahden hengen pääsylippupakettia.

Osallistumisaika alkaa per heti ja päättyy 10.3.2016, jonka jälkeen ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti. Muistathan siis laittaa kommenttiin myös sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa. Pääsylippuja ei postiteta voittajille, vaan ne löytyvät heidän nimellään Messujen info-pisteestä, josta on sisäänpääsy messuille.


Karin
7 kommenttia:

 1. Pihaan vinkkejä, pihamme on aika tyhjä. pirjo.immonen@pp1.inet.fi

  VastaaPoista
 2. Kuopion vastaavat messut menivät itseltä ohi sairastelun vuoksi, joten voisin vaikka kruisailla Jyppilään messuilemaan, jos liput voittaisin. Alan messuilla kiinnostaa kaikki ... nykyistä kotia pitäis remontoida, armoton talon rakennuskuume päällä, pihaa pitäis laittaa kotona ja mökillä ja sisustaminenhan on aina kivaa ... =D
  holttamirella@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Sisustaminen kiinnostaa kovasti, rakentaminen ei vielä ajankohtaista.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 4. Piharakentaminen on nyt eniten ajatuksissa, mutta ei haittaisi ollenkaan nähdä myös muita juttuja. :D
  Sanna_tuomainen(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Ensi kesänä meillä pihan ja terassin rakentamista ! Uudet sisustamisideatkin kiinnostaa !
  sanniso@icloud.com

  VastaaPoista
 6. Uunit kiinnostaa, kun entinen mennyt huonoksi.
  moona.kissa@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Sisustaminen ja uudet inspiraatiot ovat aina mielenkiintoisia asioita messuilla. Myös pihan viherrakentaminen kutkuttaa viherpeukaoa. :)
  lahan85@outlook.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!