17.2.16

Sisustusrulettia
 Valaisinruletti sai alkunsa takkasyvennyksen muutoksista. Riisipaperipallerot kaikessa vähäeleisyydessä ja keveydessäänkin tarvitsivat oman tilansa. Olohuoneessa oleva Norm 69 -valaisin oli niiden kanssa kerta kaikkiaan vain aivan liian seka pari. Niinpä Norm siirtyi vierashuoneeseen ja sen tilalle olohuoneeseen hankin pitkäaikaisen haaveeni, Artekin Mehiläispesän. Less is more -ajatuksen siivittämänä samalla hötäkässä Lundian Soihtu -lattiavalaisin etsi itselleen uuden kodin. Soihdun entisellä paikalla kituu uusin viherkasvihankintani, kahdeksan euron limoviikuna Lidlistä. Enpähän tipu liian korkealta, jos tuokaan reuhka ei menesty.

Näinhän tässä rymsteeratessa aina käy. Kun muuttaa yhtä kohtaa, on pakko tsekata balanssi kuntoon koko kokonaisuuden kannalta. 

Harvoinpa sitä on sellaista tilannetta, etteikö yhden asian muuttaminen ajaisi muihinkin muutoksiin. Tosin mies huudahti tuosta vierestä, että yhden asian takia kaiken muuttaminen on ihan hanurista. Uskokaa kumpaa sitten haluatte!

Karin


8 kommenttia:

 1. Onpa kaunista <3 <3 Aivan ihanan näköistä! Tuo kynttilänjalka on minun makuuni!

  VastaaPoista
 2. Hauska postaus, tuollaisia ketjureaktioita tosiaan välillä tapahtuu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, väistämättä. Jotenkin itselle vain kokonaisuus merkitsee ja jos jotain muuttaa, muuttuu väkisinkin aina joku muukin :)

   Poista
 3. Niin tuttua tuo ruletti!! Nauroin täällä sinun ihanalle postaukselle - limoviikunan reuhka :D ja tuo miehesi reaktio on niin paras :D :D

  Teillä on kyllä niiiiiiin nättiä, ja Mehiläispesä on todella upea, vau! <3

  VastaaPoista
 4. Kävin itsekin mehiläispesää hiplailemassa ihan vähän aikaa sitten, mutta kun sille ei ole paikkaa niin ei ole. No, meidän kodissa taitaa olla liikaakin Artekia jo... Tosin ei yhtään valaisinta... Mehiläispesä on arvokas ja upea. Soihtu- jalkalamppu taas on ihanan vekkuli! Kuinka maltointkaan luopua siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin jouduin tekemällä tekemään tilaa Mehiläispesälle =D

   Soihtu on tosi symppis, ja etsin pitkään sille paikkaa täältä, mutta kun ei vaan löytynyt, piti etsiä sille uusi koti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!