13.2.16

Sekalaisia räpsyjä Tukholman huonekalumessuilta


Messuhallin kellertävässä valossa puhelimen kameralla kuvaaminen on ihan oma lukunsa. Vaikkei ekana messupäivänä tarvinnutkaan tungoksessa pyöriä, eivät nämä kuvat nyt valitettavasti mitenkään tuo esille sitä kauneutta, mikä paikan päällä oli havaittavissa.

Värejä, värejä ja värejä. Vaaleanpunaista isoina ja pieninä pintoina. Tummempia murrettuja sävyjä. Kaikkia iloisesti sekaisin. Stailaukset ihanan rentoja. Enemmänkin fiiliksenä asuttu kuin aseteltu.

Parempien kuvien toivossa starttaan nyt viikonlopuksi Lightroom-kurssille! Ehkä viisaampaa olisi opetetella ensin kuvaamaan ja  sen jälkeen käsittelemään kuvat, mutta käyhän se näinkin. Kai.

Rentoa viikonloppua toivotellen,

Karin

14 kommenttia:

 1. Ihania värejä värejä värejä! I'm in love! Kivaa kurssia muru. Ja enhän mä ois sinne muutenkaan päässyt, kun meillä on tänään kuvauspäivä. ����

  VastaaPoista
 2. Oli varmasti inspiroivaa. Hyvää kurssia! Kerro sitten, mitä kaikkea opit. :)

  VastaaPoista
 3. Great stuff... the pink sofa is lovely!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  VastaaPoista
 4. Olisi ollut kyllä kiva päästä paikan päälle <3

  VastaaPoista
 5. Oli kyllä inspiroivaa. Hyvät kuvat olet saanut. Siinä hötäkässä kun menee ja yrittää kuvata saa olla tyytyväinen että jotain kuvaa sai aikaiseksi ylipäätään ;).

  VastaaPoista
 6. Mulla oli hiukka samat ongelmat kännykällä kuvatessa, mutta pitää iloita siitä, että tuli ainakin jokunen ihan ok kuva, jotka uskaltaa julkaistakin. Ihana katsoa näitä kuvia, sillä aina joukosta löytyy jotain uutta, jonka ohi on itse huristanut turhan lujaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiersin samoja halleja moneen kertaan ja aina löytyi uutta katseltavaa. Järjestelmällisyys ei oo mun juttu 😂

   Poista

Kiitos kommentistasi!