5.1.16

Tallinnan sisustusliikkeet vol 2.

Pikaiset terveiset Virosta! Pistäydyin teinin ja hänen ystävänsä kanssa päiväseltään Tallinnassa. Tytöt kiersivät vaateliikkeitä, minä sisustusliikkeitä. Suurimmaksi osaksi kiersin jo tuttuja, edellisessä Tallinnan sisustusliikkeet -postauksessa olleita puoteja, mutta pari uuttakin suosikkia löytyi. TALI

Edellisellä Tallinnan reissullani vanhankaupungin puolelta löytynyt pienen pieni Talin myymälä oli ehdottomasti yksi suosikkiliikkeistäni. Tälläkin kertaa pistäydyin tutussa puodissa, jossa ystävällinen myyjä vinkkasi minua myös isommasta Tali-liikkeestä lähellä Telliskiven aluetta.

Suuremmassa liikkeessä on suurempi valikoima. Pikkuliikkeestä tuttujen korujen ja pienesineiden lisäksi esillä on muutamia huonekaluja ja ennen kaikkea suurempi valikoima vaatteita ja asusteita. Täällä kannattaa ehdottomasti poiketa samalla kun käy Telliskivessä.

Kotzebue 33
Avoinna klo 11-19KANGASJUHE


Telliskivessä, A3-rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevan Kangasjuhe-myymälän idea on riemastuttavan hauska. Yritys valmistaa ja myy erilaisia valaisintarvikkeita, tekstiilijohtoja, lampunpidikkeitä, kattokuppeja, varjostimia ja muita valaisintarvikkeita.

Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!

Loomelinnak A3/2
Avoinna ma-pe 11-15Harmikseni huomasin, että eräs edellisessä Tallinna-postauksessa mainittu sisustusliike, Norr11, oli joutunut sulkemaan ovensa. Kävin editoimassa tiedon aiempaan postaukseen, ettei kukaan turhaan yrittäisi etsiä liikettä. Yhä paikallaan olevat kyltit nimittäin harhauttivat minutkin.

Edelleen täytyy sanoa, että vaikka kotimaista designia mielelläni rummutankin, osaavat etelänaapurimmekin asiansa hienosti. Virolaisessa designissa on jotenkin virkistävän hauska ja vähän humoristinen ote mukana.

Laittakaa ihmeessä kommenttiboxiin edelleen sisustusaiheisia vinkkejänne Tallinnan matkailijoille!

Karin


// Lisää vinkkejä löytyy täältä Tallinnan sisustusliikkeet vol. 3

5 kommenttia:

 1. Minäkin kävin Talissa pari kuukautta sitten ( http://syvalta.blogspot.fi/2015/11/eesti-suurima-disainisalongi.html ) Tykkäsin myös, mukaan suomeen pääsivät parit korvikset. Minäkin kaipailen lisää vinkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö oli kiinnostava myös se käsityötapahtuma, missä olit ollut!

   Poista
 2. Kiitos vinkeistä! Oikein hyvää uutta vuotta sinne :))

  VastaaPoista
 3. Suunnataan kaverin kanssa huhtikuussa Tallinnaan ja aloin jo katsastamaan hyviä vinkkejä sisustuskaupoista. Kiitos siis näistä vinkeistä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!