30.6.15

Asun
Huikkaan vain ihan pikaisesti, että tänään ilmestynyt Ulla Koskisen luotsaama
sisustuslehtiuutuus Asun on tosi jees! Ja jatkan lukemista...

Karin
27.6.15

Compleated-valaisimen uusi väri!
Joko olette muuten ehtineet huomata, että &Brosin mainioon Compleated-valaisimeen on tullut uusi värivaihtoehto? Uutuusvarjostin on valmistettu tammiviilulla päällystetystä aaltopahvista, joten se on helppo pitää puhtaana. Antti-Jussi Silvennoisen ja Pekka Kuivamäen suunnittelema litteään pakattu, itse koottava valaisin on muotoilultaan varsin oivalta. Ja ekologinenkin.

 Eli en voi olla tykkäämättä.

Karin

kuvat: &Bros

26.6.15

Inspiroiva blogilöytö!Olin aivan pakahtua ihastuksesta törmätessäni ranskalaisen bloggaaja-valokuvaaja-stylistin Anne Milletin Mobil*Home -blogiin. Erityisesti tähän ankaraan kesänkaipuuseen värikkäät ja vahvasti tunteita herättävät kuvat toimivat kuin junan vessa.

Onko teille entuudestaan tuttu blogi?

Karin

 kuvat: Anne Millet


23.6.15

Hurmaava koti Torontossa

Ihastuin totaalisesti tähän torontolaiskotiin etsiessäni esimerkkikuvia omaa lattiaremonttiamme ajatellen. Kuvissa on nimittäin mielestäni juuri se täydellinen vaalea massiivipuulattia, jossa tulee sopivasti esiin puun luonnollinen kauneus. 

Rento, mutta tyylikäs, sanoisin.

Karin

kuvat: Dwell

17.6.15

Huomaamattomat hyllyt


 Rakastan tätä ideaa maalata hyllyt seinämaalin sävyllä. 
Hyllyllä olevat esineet nousevat kauniisti esiin tunnelman säilyessä kuitenkin suloisen rauhallisena. 

Mitäs tykkäät?

Karin

kuvat: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7


15.6.15

Seinäpaneeli-inspiraatiota


Australialaisen Glosswoodin sivuilta löytyi todella inspiroivia kuvia puupaneloiduista seinistä. Puupaneelithan ovat varsin nopea ja ekologinen tapa pinnoittaa seiniä, erityisesti puumateriaalin tullessa lähialueelta. Ja kyllähän meillä Suomessakin osataan valmistaa puusta! 

Kotimaisen Siparilan taidonnäyte näkyy alla Sisustusarkkitehdit Fyran suunnittelemissa Coca-Colan toimitiloissa. Koivuinen Pala -paneeli taipuu moneksi. Myös näyttäväksi kalanruotokuvioksi! Minä vilpittömästi iloitsen siitä, että puu materiaalina on taas pop! 
Olen tainnutkin jo useaan kertaan paasata puun hyvistä vaikutuksista niin sisäilman laatuun kuin ihmisen terveyteenkin, joten eipä niistä sen enempää nyt.

Paneelittaako sinua?

Karin

kuvat: Glosswood ja Siparila

12.6.15

Rento kesäkotiJos minulla olisi oma kesäasunto, haluaisin sen olevan juuri jotain tällaista.
Sopivan yksinkertaista ja rentoa.

Millainen olisi sinun unelmien kesäkotisi?

Karin

kuvat: Share Design 

9.6.15

Valkoinen tiiliseinäJuuri tällä hetkellä henkilökohtaisella himotuslistallani kärkipäässä keikkuu valkoinen, sopivasti kulahtanut tiiliseinä. Paradoksaalista tässä on se, että meillä on antiikkilaastilla valkoiseksi sudittu tiilitakka ja -muuri, mutta se on väärällä tavalla rähjäinen. 

Onko siis aivan väärin muuttaa huonosti tehty, nuhjuinen valkoinen antiikkilaasti omasta mielestä sopivan tyylikkäästi kulahtaneen vaikutelman antavaan kalkkimaaliin? 

Saas katsoa kuinka tämän projektin kanssa käy. Lattiaremontin edellä olisi tyhjennys- ja raivaushommaa enemmän kuin laki sallii, mutta jos takan aikoisi laittaa uusiksi, kannattaisi se tietysti tehdä ennen uutta lattiakäsittelyä. Täysin pieleen mennyt remonttifirman "ammattilaisten" tekemä antiikkilaastilla tehty rappaus on ottanut pannuun jo vuosia. Henkisesti olisi jo aika päästä eteenpäin jatkuvasta ketutuksesta takkaa katsoessa. Syitä vaihtoon olisi siis muitakin kuin vain "mä haluun", kuitenkaan yhtään sitä väheksymättä ja piilottelematta.

Fanittaako kukaan muu kulahtanutta tiiliseiniä?

Karin

kuvat: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8