31.12.15

Vuosi 2015


Tämä vuosi oli hyvä minulle. Elämässäni tapahtui paljon hyviä asoita tapahtui, tietysti joitakin ikäviäkin, mutta niiden kanssa on vain elettävä. Olen oppinut melkoisesti itsestäni, alkanut hyväksymään tiettyjä (hyvin ärsyttäviä) piirteitäni, mutta mennyt myös monta kertaa epämukavuusalueelle oppiakseni uutta. 

Koti on muuttunut, tai täydentynyt, tässä sivussa. Pitkään odotetun lattiaremontin valmistuttua moni muukin sisustusasia on hypännyt eteenpäin. Viimeisin, mutta ei suinkaan vähäisin on viimeisessä kuvassa vilahtava kiinteä penkki takkasyvennyksessä. Penkki on siis paikallaan, mutta muutoin tilan sisustus vielä täysin kesken. Aika näyttää, mitä tuleman pitää. Pelkään, että muutkin syvennykseen tulevat kalusteet täytyy tilan hankalan muodon vuoksi teettää. Mutta tähän palataan varmasti vielä monta kertaa ensi vuonna. Jos haluat nähdä, miltä tila ennen näytti, näet sen täältä.

Mutta pitemmittä turinoitta, erityisen hyvää ja kaunista tulevaa vuotta 2016 kaikille teille!

Karin

9 kommenttia:

 1. Mitä mainiointa uutta vuotta! Mielenkiinnolla seuraan inspiroivia postauksiasi myös tänä vuonna. :)

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää uutta vuotta Karin! Kauniita kuvia teidän kodista, niin kotoisaa :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta ja kiitos näistä ihanista kuvista. Penkki näyttää ihan huikealta!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia teiltä, on kyllä upea koti, rakastan tuota sinun kykyäsi tehdä persoonallisia, tyylikkäitä kokonaisuuksia! Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!