13.12.15

Kuusi kertaa kuusi
Olen yrittänyt herätellä hartaasti uinuvaa joulufiilistäni kaikenlaisia jouluaiheisia sisustuskuvia selaillen. Kovasta yrityksestä huolimatta, ja pitkälle säistä johtuen, tunnelma on kuitenkin enemmän pieni ja vaatimaton kuin runsas ja häikäisevän loistava. 

Jotenkin tosi sympaattiselta näyttävät nämä minimalistiset kuuset. Hellyttävät kapeat kuikelot taikka sitten joulupuu kokonaan ilman koristeita. 

Mites siellä mennään?

Karin

14 kommenttia:

 1. Meillä tulee olemaan eka joulu täällä uudessa kodissa. Minä olen suunnitellut jo talon piirustusvaiheessa joulukuuselle paikan, ja se on huomioitu myös sähkösuunnitelmissa, eli puun valoillekin löytyy sähköt. Pitänee hankkia siis tänne oikein iso joulukuusi, kun kerrankin mahtuuu! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta. Mä kuvittelin olevani tyyppi, joka huomioi kaikenlaista outoa etukäteen, mutta ei mulla olis koskaan tullut mieleenkään joulukuusen paikan miettiminen etukäteen :) Todellakin hankit oikein ison joulukuusen.

   Poista
 2. Onpas taas ihania kuvia ja voi miten kiva tuo Lyden kommentti. :) Meillä ei ole vielä koskaan ollut kunnon joulukuusta, eikä tule tänäkään vuonna. Vietetään joulu vanhempieni luona ja siellä kuusi tulee olemaan, tosin lasitetun terassin puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä sitä kuustakaan yksin kotiin jättämään :)

   Poista
 3. Meilläkin olisi isollekin kuuselle nyt tilaa, saatais vaan hankittua ;) Olis pitänyt tilata etukäteen jostain netistä, koska nyt kun into alkaa olla päällä, niitä ei vielä myydä missään! Pitää malttaa ootella ens viikkoon ;)

  VastaaPoista
 4. Meillä ei ole tänä vuonna ollenkaan oikeaa joulukuusta, vaan huonekuusi. Tänään laitoin myös todella rouhean minimalistisen kullanvärisen oksan koristeineen keittiöön. Siitä ei jouluövereitä voi tulla. :D

  VastaaPoista
 5. Meillä on muodostunut ihan must jutuksi pienet pöytäkuuset. Pöytäkuusia voi olla useammassakin huoneessa ja eri tavoin koristeltuina. Lasten askartelut saa ripustaa kuuseen nro 1 ja äidin mieltymysten mukaiset kuuseen nro 2. Tarvittaessa myös kuusi nro 3 on koristeltavissa miehen mieltymysten mukaisesti. Ainakin voi ehdottaa :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita joulupuita. Sinulle on muuten jouluinen haaste blogissani, joulun aakkosia kysellään.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuusia :) Mulla on etsinnässä kuuselle pussi tuonne jalkaosaan...isoin uashmama ehkä kävisi, mutta se on aina loppu joka kaupasta, dääm :( Toimiva idea voisi olla tuo ekan kuvan paperi, joka kääritty kuusen ympärille...hmmm, kiitos vinkeistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimapaperi näyttää tosi hyvältä! Testaa sitä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!