17.10.15

Mikä keittiö!
Olen törmännyt näihin keittiökuviin jo monen monta kertaa, 
mutta nyt en yksinkertaisesti voinut enää ohittaa.

Miten herkullinen keittiö?!

Ei mulla muuta.

Karin

kuvat: Stadshem

18 kommenttia:

 1. Onpa kivat värit tuolla! Ja toki tuo laatoitus mulla miellyttää silmää, kun tuli ihan samanlainen laitettua kotiinkin (vaaleilla samoilla tosin) :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti! Laatoitus on mainio osoitus siitä, miten maailman eniten peruslaatoillakin saa mielenkiintoista pintaa.

   Poista
 2. Aika hauska. Toisaalta ihana,mutta toisaalta siinä on jotain mikä ei miellytä :))

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Eikö?! Mä tykkään, että ei ole pelätty jättää muutoksesta aiheutuneita vanhasta muistuttavia juttuja näkyviinkään, kuten tuota kulmassa olevaa erilaista lattiaa.

   Poista
 4. Ihanan piristävä keittiö retrolla twistillä. Vaikka tilassa on sekoitettu eri värejä ja jopa kolmea erilaista vedintä, kokonaisuus on rauhallinen ja selkeä. Varsin taidokkaasti toteutettu tila.

  VastaaPoista
 5. Vau! onpa kyllä hieno keittiö! ♥.♥
  jaanajemiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jaanajemina! On tosiaan ihana ja persoonallinen.

   Poista
 6. Kyllä, herkullinen ilman muuta :) Ja bongasin tuolta myös ihania kasveja, kuten korkeamman kaapiston päällä olevan Unelma-kasvin, sekä Norsunkorvan (alin kuva, hyllyssä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä onkin! Sainkin just päähäni haluta tuon norsunkorvan! Kiitti :)

   Poista
 7. Kuvien keittiössä on kiva tunnelma, tykkään. Minulla on menossa keittiönsuunnitteluahdistus. Keittiöliikkeitä kierrellessä tuntuu, ettei mitään, josta oikeasti tykkään ole tarjolla, kaikki on tylsää bulkkia. Haluanko ihan oikeasti maksaa lastulevystä sellaisia summia, mitä nyt halvinkin keittiöfirma on tarjonnut. Pitääkö tässä alkaa omia ovia ja tasoja rakentelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa kun olen muutamalta puusepällä massiivipuusta keittiönsä teettäneeltä kysynyt hintahaarukkaa, olen ymmärtänyt, ettei loppupeleissä tulisi paljonkaan kalliimmaksi. Toki hintaan vaikuttaa sekin, että perinteiset keittiömyyjäthän myyvät mielellään seinät täyteen kaappeja, vaikka hyvällä suunnittelulla pärjäisi vähemmälläkin kalustemäärällä.

   Miten olisi osittain vanhaa tuunattua ja osittain teetettyä? Tai osittain joku avoratkaisu, mikä keventäisi myös hintaa?

   Poista
 8. Meillä on tuon keittiörempan kanssa suunnitteluaika venynyt sen takia pitkäksi, kun kyttäsi yhden vanhan asunnon vanhoja kaappeja meille kunnostettavaksi. Nyt sitten ilmeisesti tuo asunto ei menekkään remonttiin, joten ne ihanuudet taitaa jäädä saamatta. Keittiöön tarvitaan reippaasti säilytystilaa (astiahullujakeräilijöitä), mutta nyt alkaa jotenkin tuntumaan, että josko niistä yläkaapeista tingittäisiin ja mietittäisiin muita ratkaisuja. Meillä löytyisi varastosta vanhoja Artekin ja Stringin hyllyjä, joista voisi rakennella avohyllyratkaisuja. Vaikka se keittiöfirman valmispaketti olisi helpoin ja nopein ratkaisu, niin on se kyllä samalla se kaikkein tylsin vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten olisi astioille joku ihan erillinen kokonainen kaappi? En kyllä tiedä säästääkö se rahaa, mutta ehkä sillä saisi enemmän ilmettä kuin yhtäjaksoisella peruskeittiöllä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!