6.9.15

Teinin huoneen uudet julisteetTeinin huone näyttää astetta verran viimeistellymmältä, kun hänen Deseniolta valitsemansa julisteet saivat viimeinkin kehykset ympärilleen.

En osaisi kuvitella asuvani tyhjien seinien sisällä. Taulut, valokuvat ja julisteet ovat aina olleet tärkeä osa omaa sisustusidentiteettiäni. Jokaisella pienelläkin jutulla seinilläni on oma tärkeä merkityksensä, millä ne ovat lunastaneet paikkansa.

Tämän takia pidin tärkeänä, että myös teini sai valita itse sisustustaulut huoneeseensa. Onneksi Desenion valikoima on niin kiva, ettei tarvinnut kovasti jännittää millaista settiä seinille on tulossa. Itseasiassa tykkään oikein kovasti tuosta palmujulisteesta. Se saa minut yksinkertaisesti vain hyvälle tuulelle!

Jos julisteet saavat sinutkin hyvälle tuulelle, pysyhän kuulolla. Yhteistyö Desenion kanssa jatkuu, ja silloin sinä voit voittaa julistepaketin!

Karin

12 kommenttia:

 1. Todella kauniit julisteet :). Mä olen myös ihaillut näitä Desenion julisteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Desenion valikoima on tosissaan mukavan laaja. Ja ihanaa katsoa julisteita, joiden koot mätsäävät vakiokehyksiin!

   Poista
 2. Desenion julisteet ovat huippuja! Tuo palmu on todellakin kiva!

  VastaaPoista
 3. Hyvä maku teidän teinillä :-)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat julisteet <3 Ja tuo viime postauksen sänky!!! Aivan huippu. Sopivan simppeli ja ryhdikäs. Kiitos muuten suuresta inspiraatiosta, jonka aina postauksillasi annat. Seurailen kyllä ahkeraan, vaikka vähän hiljainen kommentoija olenkin. Ihanaa alkavaa viikkos sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Suveliina! Kiva kuulla. Oikein mukavaa viikon alkua sinnekin :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tunnustan, että tiukkapipo mussa vähän hymisteli tuossa kohtaa "ethän sä noin voi ajatella" =D

   Poista
 6. Onpas kiva sävy noissa ovissa, mitä sarjaa ne ovat? Printit ovat toki myös kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Suvi! Ovet ovat Ikean Bestå-sarjaa. Ihan täydellisen väriset! Jouduin kyllä huijaamaan lasta, ettei valkoisia ole saatavilla, jotta sain ostaa nuo vihreät. Ja nyt onneksi "asiakaskin" tykkää niistä kovasti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!