5.7.15

Puulattian ja marokkolaislaattojen herkullinen yhdistelmä
Löysin todella herkullisia kuvia puulattioiden ja marokkolaislaattojen yhdistelmistä. Moni epäröi käyttää useampaa lattiamateriaalia sekavaa fiilistä peläten, mutta tässä taitaa päteä vanha sanonta
- korosta sitä, mitä et voi peittää!

Silmä osui myös kauniisiin rajauksiin. Yhdessäkään kuvassa ei näy niitä kammottavia metallilistoja, jotka itsellä ainakin aiheuttavat kylmiä väreitä.

Mitäs tykkäätte?

Karin

kuvat: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

16 kommenttia:

 1. Hahahaaaa, meillä on juurikin ne kammottavat metallilistat, joita olemme sata kertaa sohvalta katsoneet ja pohtineet milloin saamme ne aikaiseksi vaihdettua. Nämä ovat hienoja, mutta itse todennäköisesti kyllästyisin melko pian, mutta kivoja katsella muilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kaikilla on varmaan ne metallilistat. Meilläkin olisi, jos olisi paikka. Mutta vain koska mitään muuta ei ole tarjolla! Muistan, kun törmäsin ongelmaan ensimmäisen kerran. Olin rautakaupoissa huuli pyöreänä, että miten-niin-ei-ole-muita-vaihtoehtoja :)

   Poista
 2. Ihania!! Meille laattamyyjät kilpaa toistelee miten paljon uusia kivoja vaihtoehtoja metallilistoille nykyään on! Mutta en ole tutustunut vielä syvemmin... talon pintasuunnitelmat menee niin ettei taida olla tarvetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, jos vaihtoehtoja on! Tunnustan, että mun pöyristyttävä kohtaaminen metallilistojen kanssa on jo vuosien takaa :) Tai hei, kysäsepä kuitenkin mitä ne vaihtoehdot ovat. Joskushan myyjien mielestä vaihtoehtoja on tosi paljon, kun on pyökki, kirsikka ja alumiini :)

   Poista
 3. Oi, olipa hienoja! Varsinkin ekaan kuvaan piti kelata takaisin :)
  Blogissani on sulle haaste, käyhän kurkkaamassa <3

  VastaaPoista
 4. Kakkoskuvassa on todella hauskasti tehty loveus puuhun rajausta varten. Viimeisten kuvien laatta on todella kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan mahtava. Olen joskus Pinterestissä törmännyt toiseenkin vastaavaan kuvaan ja huokaillut mistä saisi jonkun toteuttamaan tuollaisen :)

   Poista
 5. Tykkään todella paljon ja laittaisin marokkohenkistä laattaa heti jonnekin jos mieheltä lupa irtois.

  VastaaPoista
 6. Ihan mielettömiä yhdistelmiä. Tuo viimeinen varsinkin on erityisesti mun mieleen. Rupesin jo funtsimaan, että saiskohan tommosen istumanurkkauksen rakenneltua meille jonnekin. Eteisen lattiamatskukin on vielä mietinnässä. hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä onnistuneita yhdistelmiä :) Tuollaisia syvennyksiä kaipaa, kun niitä ei ole. Ja kun niitä on, kaipais yhtenäistä selkeää tilaa :)

   Poista
 7. Kaunis yhdistelmä. Tykkään myös kovasti :)

  VastaaPoista
 8. Toi ensimmäinen keittiökuva erityisesti on tosi kaunis. Ihana seesteisen puun ja voimakkaamman laatan yhdistelmä. Kelpaisi kyllä!

  VastaaPoista
 9. Toi ensimmäinen keittiökuva erityisesti on tosi kaunis. Ihana seesteisen puun ja voimakkaamman laatan yhdistelmä. Kelpaisi kyllä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!