9.6.15

Valkoinen tiiliseinäJuuri tällä hetkellä henkilökohtaisella himotuslistallani kärkipäässä keikkuu valkoinen, sopivasti kulahtanut tiiliseinä. Paradoksaalista tässä on se, että meillä on antiikkilaastilla valkoiseksi sudittu tiilitakka ja -muuri, mutta se on väärällä tavalla rähjäinen. 

Onko siis aivan väärin muuttaa huonosti tehty, nuhjuinen valkoinen antiikkilaasti omasta mielestä sopivan tyylikkäästi kulahtaneen vaikutelman antavaan kalkkimaaliin? 

Saas katsoa kuinka tämän projektin kanssa käy. Lattiaremontin edellä olisi tyhjennys- ja raivaushommaa enemmän kuin laki sallii, mutta jos takan aikoisi laittaa uusiksi, kannattaisi se tietysti tehdä ennen uutta lattiakäsittelyä. Täysin pieleen mennyt remonttifirman "ammattilaisten" tekemä antiikkilaastilla tehty rappaus on ottanut pannuun jo vuosia. Henkisesti olisi jo aika päästä eteenpäin jatkuvasta ketutuksesta takkaa katsoessa. Syitä vaihtoon olisi siis muitakin kuin vain "mä haluun", kuitenkaan yhtään sitä väheksymättä ja piilottelematta.

Fanittaako kukaan muu kulahtanutta tiiliseiniä?

Karin

kuvat: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

12 kommenttia:

 1. Arvaas mistä olen haaveillut, nyt kun taas voi haaveilla jostain uudesta? Juuri tuosta valkoisesta (no, mustakin kiinnostaa) tiiliseinästä. :D Vanha navetta, Englannin nummilla, tiiltä täynnä. Valkoista maalia pintaan ja avot… :D :D Pitäis muuten nähdä… :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hee, kuulostais pikkaisen hyvältä :) Nähdään ehdottomasti! Ehdotapa aikaa, lähden mielelläni täältä kaaoksen keskeltä =D

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Siis mä rakastan tiiliseiniä ja jos sellaisen saisin niin ottaisin :)

  VastaaPoista
 3. Haa, just yksi päivä mietittiin, että päätyasuntomme ulkoseinät saattavat olla olleet tiilellä ennen kuin tehtaasta alettiin tehdä asuntoja. Eteiskäytävissä tiili näkyy edelleen. Olisimme mieluusti pitäneet yhden tiiliseinän. Valkoiseksi maalattuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillisesti jollain rakentajilla on kiire vaihtaa kaikki näyttämään mahdollisimman neutraalilta ja "hajuttomalta". Mä olen vähän sitä mieltä, että jos ei talon alkuperäinen arkkitehtuuri kelpaa, on väärässä talossa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!