15.6.15

Seinäpaneeli-inspiraatiota


Australialaisen Glosswoodin sivuilta löytyi todella inspiroivia kuvia puupaneloiduista seinistä. Puupaneelithan ovat varsin nopea ja ekologinen tapa pinnoittaa seiniä, erityisesti puumateriaalin tullessa lähialueelta. Ja kyllähän meillä Suomessakin osataan valmistaa puusta! 

Kotimaisen Siparilan taidonnäyte näkyy alla Sisustusarkkitehdit Fyran suunnittelemissa Coca-Colan toimitiloissa. Koivuinen Pala -paneeli taipuu moneksi. Myös näyttäväksi kalanruotokuvioksi! Minä vilpittömästi iloitsen siitä, että puu materiaalina on taas pop! 
Olen tainnutkin jo useaan kertaan paasata puun hyvistä vaikutuksista niin sisäilman laatuun kuin ihmisen terveyteenkin, joten eipä niistä sen enempää nyt.

Paneelittaako sinua?

Karin

kuvat: Glosswood ja Siparila

2 kommenttia:

  1. Onpa hauskan näköinen tuo liukuvärjätty keltainen seinä! Meillä on remonttisuunnitelmissa saada pikkuinen palanen keittiötä kalanruotokuviolla. Toivottavasti toteutuu. :) Eli todellakin tykkään puusta seinän pintamateriaalina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin se oli tosi inspiroiva. Samoin tuo hieman sormipaneelia leveämpi, mitä on kolmessa rivissä päällekkäin. Hauska yhdistelmä vaaka- ja pystylinjoja.

      Poista

Kiitos kommentistasi!