2.6.15

Amppelit ja remonttisumaa
 Vihdoinkin, opiskelukiireiden hellitettyä, sain aikaiseksi hankkia haaveilemani amppelit työhuoneeseen. Amppeleiden viileä mintun sävy muodostaa mielestäni mainion vastaparin huoneen lämminsävyiselle korkkilattialle.

Kulmassa sijaitsevat isot ikkunapinnat eivät muuten olekaan se helpoin kuvauskohde. Valoa tulee sisään niin paljon, että pinnat tahtovat palaa puhki, mutta pahimpana kaikesta ovat ikkunapinnoissa näkyvät levottomat heijastumat, joiden välttely on lähes mahdotonta.

Sisällä muuten riittäisi rästiin jääneitä hommia aivan jonoksi asti. Talon keskelle jäänyt "tuulikaappi" saa vihdoinkin tänään yli 3kk sitten tilaamani tapetit pintaansa! Tilasin samalla tapetit myös teinin huoneeseen, mutta ne saavat vielä odottaa seuraavaa askelta. Kesän projekteista suurin, puulattioiden hionta ja öljyvahaus, pyörii nyt päällimmäisenä mielessä. Meillähän on "vanhassa" osassa sama mäntylattia joka tilassa, ja tietysti ilman kynnyksiä. Tykkään kynnyksettömyydestä, sillä se saa tilat tuntumaan avarammilta, mutta käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, että koko lattia laitetaan kuntoon kerralla eli toisin pakkaamme k a i k k i kalusteet, kimpsut ja kampsut ja yritämme mahduttaa ne tuohon remontoituun osaan.

Kaikenlaisia vinkkejä projektin helpottamiseksi otetaan ilolla vastaan!

Karin
7 kommenttia:

 1. Muratit ovat ihania ! Meilläkin on, ja meillä on koukut amppeleita varten joka huoneessa, mutta en millään viitsi kiipeillä kastelemaan kasveja, joten huonekasvit ovat mieheni asentamilla ikkunalaudoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kauniita. Ja ennen kaikkea helppohoitoisia :)

   Poista
 2. Wauu, mitkä amppelit! Aivan ihanat!Tuollaiset voisi sopia meillekin :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös noiden yksinkertaisesta muotoilusta :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ne onkin tosi kivat! Tykkään kyllä makramee-amppeleistakin, mutta jotenkin itselle vain passaa tuo yksinkertaisuus :)

   Poista
 4. Hei en ole nähnyt tällaisia ihania amppeleita missään. Mistä niitä voi ostaa?
  Olisin ikikiitollinen vastauksesta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!