21.5.15

Vinkki taulujen ripustamiseen
Isot taulukollaasit ovat aina makuuni. Tykkään sommitelmista, joissa on sekaisin kaikenlaista taidetta: maalauksia, grafiikkaa, valokuvia, julisteita ja lastenpiirustuksia.

Sommitelmien tekeminen on välillä raastavan haastavaa, kun sopivaa seinänpätkää ei tahdo löytyä. Silloin kannattaa muistaa, että sommitelman voi tehdä muutoinkin kuin keskelle seinää. 
Näin kulmaan rakennettuna taulukollaasi antaa mukavasti tilaan särmää!

Karin 

kuvat: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 

10 kommenttia:

 1. Todella ihania kuvia ja hyvä idea jatkaa kollaasia nurkan yli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Tuo ulkokulman yli menevä kollaasikin on ihana. Ulkokulmia harvoin vain on asunnoissa.

   Poista
 2. No niin ois, iso tauluseinä vasta ollut 10 vuotta teon alla. Kehyksetkin on valmiina. Ihania inspiskuvia. Itse haluisin asentaa pari taulua melkein lattiantasolle, ei vain katselukorkeudelle.

  VastaaPoista
 3. Mä pidän erityisesti tuosta kulmaan sijoittuvasta kokoelmasta. Me oltiin Venetsian Biennalessa muutama vuosi sitten ja siellä oli huikeita esimerkkejä siitä, kuinka tauluja voidaan ripustaa. Otin valtavan määrän kuvia juuri näistä kollaaseista. Jälkeenpäin mietin, olinkohan keskittynyt johonkin ihan epäolennaiseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan tuon tuostakin kuulla keskittyväni epäolennaiseen. Urheilukisoissa kenkien väreihin yms. :) Taulujen ripustaminen ei voi olla epäolennaista =D

   Poista
 4. Harmi kun uudessa kodissamme kaikki nurkat on seinä-ikkuna nurkkia, niin tätä hienoa ideaa ei oikein voi hyödyntää. Mutta ihana erilainen idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mutta kulmaikkunathan ovat ihastuttavia!

   Poista

Kiitos kommentistasi!