14.5.15

Työpiste piiloon?Bloggaustahti on viime aikoina ollut opiskelukiireistä johtuen varsin verkkaista.  Tahtia hidastaa myös muutama päivä sitten valittamani ongelma kuvien mössöisyydestä, johon ei ole löytynyt minkäänlaista ratkaisua. Ainoastaan aiemmin ladatut, luonnoskansiosta löytyvät kuvat ovat julkaisukelpoisia. Eli luonnoskansion aarteilla jatketaan, kunnes pulma vielä joskus selviää.  

Tämän näppärän ja muuntautuvan Habitatin työpöydän bongasin joskus firman ranskankielisiltä sivuilta. Kun työpöytää ei tarvita, naamioituu se mitä tyylikkäimmäksi sivupöydäksi. 

Karin

kuvat: Habitat.fr 


2 kommenttia:

  1. Onko varma, ettei sulla ole google+ automaattinen kuvanparannus päällä? Mun piti luoda sinne tili, että sain asian korjattua... Se asetus "paransi" kuvat ihan kamaliksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kuvanparannus päällä ja pakko sanoa, että jos nyt voisi vaihtaa, niin mieluusti vaihtaisin tämän ongelman siihen. Sehän vain vähän muutti sävyjä. Tämä ongelma kun tekee kuvista ihan pelkkää pikselimössöä. Aivan kuin postimerkin kokoinen kuva skaalattaisiin julisteeksi. :(

      Poista

Kiitos kommentistasi!