8.1.15

Portaat säilytystilalla


Olen jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessäni ajatusta portaista, joihin olisi yhdistetty säilytysmahdollisuus. Tila, jossa portaat sijaitsevat, on kuitenkin mitoitukseltaan varsin haastava. Portaat ovat paitsi kapeat myös erittäin pystyt. Eikä portaiden muutos ole ollut kovin korkealla prioriteettilistallanikaan, joten tämä projekti on ollut lähinnä vain satunnaisissa haaveissani.

Tänään kuitenkin törmäsin tähän slovenialaisen arkkitehdin Dekleva Gregorič:in suunnittelemaan kohteeseen, jonka portaat herätti minut miettimään, voisivatko vuoroaskelmat olla vaihtoehtona meidänkin portaissa. Näin askelmille saataisiin enemmän syvyyttä kuin nykyisissä portaissa on. 

Normaalissa arjessa en vuoroaskelmia varmaan kestäisi, mutta meidän portaat johtavat vain käyttöullakolle, joten kulkua ei olisi päivittäin.

Tykkään kovasti myös siitä, miten jokainen makuuhuone on ikäänkuin oma talonsa. 
Sympaattista, eikö totta?

Karin

kuvat: homeadore


4 kommenttia:

  1. Oi vau! Mulla on salainen pahe noi portaat. Jotenkin ne on niin mahtava elementti, millä voi vaikuttaa sisustukseen tosi paljonkin. En ehkä kestäisi asua yhdessä tasossa, kun ei sais laittaa nättejä rappusia :-D Näissä tykkään tuosta säilytyksestä, mutta myös noista kattoon menevistä kannattimista! Meille on nimittäin tulossa hyvin saman tyyliset pinnakaiteet kattoon asti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, kumpihan meistä odottaa enemmän teidän talon valmistumista?

      Poista

Kiitos kommentistasi!