21.11.14

Vihdoinkin päiväpeite!


Joskus sujuu paremminkin kuin Strömsössä!

Pitkäaikainen päiväpeitevajeeni on vihdoin täytetty. Kun pitkän etsinnänkään jälkeen, mieleistä luonnonkuituista päiväpeitettä ei täältäpäin tuntunut löytyvän, tilasin Etsyn kautta Ikat Quiltin. Pohdin silloin jo sinisen täkin tilaamista, mutta epäilykseni värin oikeasta sävystä sai minut kallistumaan varmemman sävyn, tummanharmaan puoleen. Jos harmaa täkki ei kävisi makuuhuoneeseen, niin johonkin nyt varmasti. 

Vaan mitäpä sain! Väljähtyneen vaaleansinisen, joka toiselta puolelta oli lilahtava vaaleanruskea. Varsinainen unelma siis! Otin täkistä kuvia ja viestittelin Etsyn myyjän kanssa, mutta hän oli sitä mieltä, että täkkini on intialaisen värikartan mukaan harmaa.  Vaikka saamani täkin sävy ei ollut sinnepäinkään kuin sävy kuvassa, jonka perusteella valintani tein!

Epäonnistunut ostos ärsytti niin paljon, etten pariin viikkoon saanut tehtyä asialle yhtään mitään. Kunnes eilen sitten työnsin kukertavan täkkini tummansinisen Dylon -värin kanssa pesukoneeseen. Ei ollut kerta kaikkiaan mitään hävittävää. Vähän jännitti, mutta niin vain pesukoneesta pois tuli aivan täydellisen värinen, sininen täkki. Tikkaukset jäivät vielä suureksi onnekseni valkoisiksi. 

Olen siniseen täkkiini enemmän kuin tyytyväinen. Olenkin aina enemmän 
yksiväristen kuin kuvioiden ystävä!

Oikein rentouttavaa perjantai-iltaa kaikille, muistakaa levätä!

Karin

5 kommenttia:

 1. Kaunis sininen lopputulos mutta missä on ennen-kuvat? ;)

  VastaaPoista
 2. Heh, täytyypä katsoa löytyiskö sellaista!

  VastaaPoista
 3. Oi ei! Onneksi episodi päättyi hyvin. Ennen-kuvia täälläkin halutaan nähdä :)

  VastaaPoista
 4. Voi mahdoton, kuinka hieno! Joskus onni on onnettomuudessa. 😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!