4.11.14

Tyylikkään vähäeleinen tapettimallisto

Olen aivan innoissani tästä Claesson, Koivisto ja Rune -arkkitehtikolmikon suunnittelemasta modernin vähäeleisestä tapettimallistosta.

Vaikka yleensä ottaen tarjolla oleva tapettivalikoima tuntuukin hyvin runsaalta, on se usein runsasta myös visuaalisssa mielessä. Näitä skandinaaviseen makuun tarpeeksi yksinkertaisia tapetteja ei ole ollut tosiaankaan liikaa. Econ uusi mallisto on siis enemmän kuin tervetullut lisä!

Innostuuko kukaan muu yhtä paljon?

Eco Claesson Koivisto Rune -tapettimallistoa myyvät K-raudat ja Rautiat.

Karin

kuvat: Eco

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö?! Tähän mennessä olen tukeutunut hyvin vahvasti Boråsin Scandinavian Designers -mallistoon. Mukava saada lisää tällaisia ajattomia "perustapetteja".

   Poista
 2. Tiedätkö, ovat nämä paperitapetteja vai mitä plaatua? Kävin Eco:n nettisivuilla, mutte en löytänyt tietoa sieltä. Mielessäni on yhden MH:n seinän tapetointi ja olen fiilistellyt tämän tästä Pihlgren & Ritolan iki-ihanien klassikoiden parissa, mutta näistäkin usea näyttää mieleiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse asiassa tiedä. Olisin käynyt tänään katsomassa kansiota, mutta paikallisesta K-raudasta sitä ei löytynyt. Palaavat kyllä asiaan, joten eiköhän asia selviä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!