30.10.14

Viisi väriä: vihreä

Värihaasteen viidentenä eli viimeisenä päivänä on vihreän vuoro esittäytyä. Suhteeni vihreään on vielä tuore, jos näin voi sanoa. Vihreä ei ole ollut koskaan mikään inhokkivärini, kuten ei kyllä mikään muukaan väri minun tapauksessani, mutta vähän vieras se on ollut. Vasta viimeisen vuoden aikana vihreän sävyt ovat alkaneet tuntua omemmilta. 


Luonnollisesti vihreä on kauneimmillaan kasveissa, jolloin sävykirjo näyttäytyy laajemmin. Parhaimmillaan vihreän sävyt ovat kasvien ollessa elossa, mikä ei ole mikään itsestäänselvyys ollenkaan! Elossa oleminen nimittäin.Terraviivan kaunis laatta olisi voinut näyttäytyä yhtä hyvin myös keltaisissa, mutta nyt se on tässä. Ikean neliön muotoinen Ribba -kehys toimii muuten mainiosti laatan kehystyksessä.Miehen vihreä perintöarkku on ihan hauska elementti sinällään, mutta eihän sille rehellisyyden nimissä löydy täältä oikein mitään paria. Jotenkin arkku pitäisi integroida muuhun sisustukseen, sillä mies ei siitä haluaisi luopuakaan. Inspiraatiota odotellessa siis.

Kehystetty Brasilian kartta on myös rakas. Tai ei pelkkä kartta niinkään, mutta maa. Brasiliassa sijaitsee lastemme mummola ja paljon muitakin rakkaita ihmisiä. Vanhat kartat ovat mielestäni aina kauniita, mutta tällä kartalla on siis vielä syvempi merkitys meille.Työhuoneessani ovatkin muuten ainoat ostamalla ostetut vihreät jutut. Rakastan lämmintä korkkilattiaani, mutta onhan se visuaalisesti aika lämmin. Viileät, vaaleat vihreän sävyt toimivat hyvänä vastapainona kellertävälle korkille. 

Voitte muuten varmaan kuvitella kuinka työhuone isoine ikkunoineen on oikea koiran unelmapaikka. Koira pyrki sellaisella päättäväisyydellä mukaan jokaiseen kuvaan, joten kuuluu kai kalustoon. Ainakin omasta mielestään.

Viidennen päivän haaste lähtee Viiville Valkoinen soihtu -blogiin!


Karin

10 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta haasteesta:)! Yritän tarttua tähän ehdottomasti! Kauniita vihreitä juttuja! Meiltäkin löytyy vihreä arkku (armeijan suojelusvälinelaatikko), jolle ei oikein ole minkäänmoista väriparia:/

  Ihana, suloinen koiruli<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Saas nähdä eksyykö vihreä arkku kuviin. Se kuulostaa kyllä vähän kivemmalta ja raffimmalta kuin tuo meidän arkku :)

   Poista
 2. Kauniita vihreän sävyjä teillä, tätä haastetta on ollut mukava seurata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut kiva haaste. Yllättävän paljon sitä on oppinut itsestäänkin haasten aikana, vaikka olen pitänyt itseäni varsin analyyttisena ja luullut tuntevani itseni perin pohjin.

   Poista
 3. Nyt on homma viimeinkin minunkin blogissani käynnissä:
  http://villailona.blogspot.fi/2014/11/viisi-varia-vihrea.html
  Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että otit haasteen vastaan! Kävinkin heti kurkkaamassa!

   Poista
 4. Väreistä on ollut kiva lukea ja samalla miettiä värejä omastakin huushollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten myös! Uusia ajatuksia on herännyt, vaikka kuvittelin jo vähintäänkin itseni tuntevani :)

   Poista
 5. Mukavia kuvakulmia ja ihana tuo arkku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Jotain kaveria tuolle arkulle pitäis vaan keksiä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!