23.10.14

Viisi väriä: ruskea

Värihaasteen toisena päivänä ovat vuorossa ruskean sävyt. 

Ruskeat sävyt ovat mielestäni parhaimmillaaan aidoissa puumateriaaleissa ja nahkatuotteissa. Näistä jälkimmäisiä meillä onkin kotona, joten poimin pääosin nahkatuotteita kuviinkin.

Olohuoneen pouf toimii kätevänä lisäistuimena, kun pelaamme lautapelejä 
olohuoneen pöydän ääressä. Pienet, mutta sievät Lundian nahkalenkkivetimet antavat mielestäni Ikean perus Bestå-tasolle vähän persoonallisemman ja rennomman ilmeen. Joskus asiat ovat aika pienestä kiinni! 

Pakko muuten sanoa tässä vaiheessa, että en ole mätsännyt levynkantta television alla olevaan säilytyslaatikkoon. Ei, emme valitse musiikkia levynkannen värin perusteella. Kyseessä on aivan puhdas sattuma tai sitten toimin värien suhteen hyvin intuitiivisesti... En nimittäin edes ajatellut, että säilytyslaatikko näkyisi kuvassa.


Työhuoneen kaapinovissa olevat isommat nahkavetimet olen tilannut Superfront -verkkokaupasta. Superfrontilla on kaiken kaikkiaan ihan älyttömän kivat valikoimat vetimiä, kalustejalkoja ja ovia. Tarkoitettu Ikean kalusteisiin, mutta miksei vetimet ja jalat kävisi muihinkin!


Ja viimeisenä myönnytyksenä,  ruskea näyttää kivalta myös lasin muodossa!

Tänään haluaisin ehdottomasti haastaa VillaIlona -blogin Liinan.

Karin

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, otan sen tosi mielelläni vastaan (vaikka ei tule olemaan helppo haaste:D). :)

  VastaaPoista
 2. Aivan tosi makeita vetimiä!
  Ja kiitos, muutenkin mainio blogi sinulla =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sanna! Tykkään kyllä kovasti siitä, miten pelkillä vetimillä saa kalusteen ihan erinäköiseksi! Jos ei nyt Lada muutu Mersuksi, mutta ainakin persoonallisemman näköiseksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!