22.10.14

Viisi väriä: puuteriroosa/pinkki

Sain suositun Viiden päivän värihaasteen Ex-minimalistin tunnustuksia -blogin Riikalta. 
Kiitokset Riikka! Alun perin tämä haaste on lähtöisin Syhinä -blogista.

”Yksi väri. Yksi päivä. Haasteen tarkoituksena on löytää kodista 5 väriä ja esitellä ne eri päivinä ja haastaa jokaisena päivänä joku mukaan.” 

Tartuin innostunein mielin haasteeseen vastaan, sillä meillähän on eri värejä varmaan enemmän kuin keskivertosirkusteltassa! En ole omassa kodissani yhtään yhden tehostevärin ystävä, vaan meillä on kaikkia sävyjä suloisesti sekaisin tilassa kuin tilassa. Kuvista voikin miettiä sitten rauhassa, että onkohan rouva tarkoittanut kuvata tänään kenties vaaleanpunaista, vihreää vai oranssia!

 Aloitan puuterisesta roosasta. Se väri ihastuttaa tällä hetkellä erittäin paljon. Kuten näkyy blogin banneristakin. Pehmeää roosaa meillä löytyy lisäksi myös parista taulusta, mutta niiden kuvaus ei onnistunut sitten mitenkään voimakkaiden heijastuksien vuoksi.

Kööpenhaminasta ostetun hempeän puuteriroosan kynttiläjalan veikeä muoto miellyttää kovasti silmääni. Samoin värikkäät sohvatyynyt vaikuttavat selvästi energisoivasti näinä harmaina syyspäivinä.

Ensimmäinen haaste menisi Sikelle House&koti -blogiin. Otatko Sike haasteen vastaan?

Karin

9 kommenttia:

 1. Kivan näköistä! Puuterinen ihastuttaa täälläkin! :) t.Elina

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että lähdit mukaan haasteeseen. Onko tuo vasemmanpuoleinen tyyny itse neulottu? Mun tekisi mieli neuloa meille tyynynpäällinen lettineuleella, mutta saa nähdä, riittääkö aika ja innostus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä haastehan on tosi mukava! Tulee katsottua ihan eri silmillä tätä kotiakin. Tuo neulottu tyynynpäällinen on tuliainen Kööpenhaminan Bahne-liikkeestä eli siis ihan kaupasta ostettu :)

   Poista
 3. Tosi ihana kynttilänjalka ja puuteriroosa on kaunis sävy. Mukavaa seurata tätä haastetta eri blogeissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Jenni! Vaaleanpunainen on tuntunut aina vähän vieraalta, mutta tuollainen vähän murretumpi sävy uppoaa ihan täysillä! Olisinkin haastanut sinut, mutta Laura ehti ensin!

   Poista
 4. Ihana haaste ja otan mielelläni sen myös vastaan. en ole ennättänyt tänne ennekuin vasta nyt. Mutta perästä kuuluu .)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!