4.10.14

Second hand -ostosvinkkejä Kööpenhaminaan?Olin tänään sopimassa tapaamista ensi viikonlopuksi, kun kanaa selvästi älykkäämpi muna muistutti, että olemmekin silloin Kööpenhaminassa. Matka on ollut toki odotettu, mutta ajantajuni petti jälleen kerran täydellisesti. 

Nyt ollaankin yritetty pikaisesti tsekata juttuja, mitä ehdottomasti haluaisimme nähdä ja kokea. Olemme kerran aiemminkin käyneet kaupungissa, mutta lapset olivat silloin kovin pieniä ja aktiviteetit sen mukaisia. Tällä kertaa haluaisin ehdottomasti kiertää myös second hand -liikkeitä ja kirpputoreja. Olen löytänyt jonkun verran mielenkiintoisia paikkoja netistä, mutta jos sinulla olisi hyviä kohteita tiedossa, ottaisin vinkin niistä erittäin mieluusti vastaan. Kirpputorien paikat kun tuppaavat vaihtumaan nopeammalla tahdilla kuin esimerkiksi tavaratalojen tai museoiden.

Tietysti vastaan otetaan kaikki muutkin vinkit vaikka hyvistä ruokapaikoista jne. Kaikki otetaan vastaan ja parhaista kokemuksista kirjoitetaan. Kiitos etukäteen!

Karin

4 kommenttia:

 1. Oi, ihana Kööpenhamina, nauttikaa! Kävin pari vuotta sitten viimeksi, ja periaatteella "ei sen kummempaa ohjelmaa". Eli nautittiin vain kaupungin yleisestä tunnelmasta, istuttiin kahviloissa ja oltiin vaan. Sen kummempia vinkkejä en siksi osaa antaa. Mutta rivien välistä voi ehkä lukea, että sellaisenaan onnistunut reissu, ja hyvät muistot jäi :). Googletamalla löytää varmasti hyviä matkavinkkejä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, lupaan nautiskella! Löysinkin Googlen avulla muutaman kirppareita koskevan jutun, mutta niissä tuli esille juuri tuo, että moni kirppari ei enää ollutkaan siellä missä piti. Pelkään, että mun matkaseurue hikeentyy, jos tehdään liian monta hutireissua :)

  VastaaPoista
 3. Olen juuri tehnyt muutaman postauksen Kööpenhaminasta. En juurikaan ehtinyt shoppailla, mutta muita havaintoja tein. Akvaario voisi olla tutustumisen arvoinen perhekohde, monta museotakin löytyy. Teurastamon alueella on rentoja kohtuuhintaisia ruokapaikkoja samaan tapaan kuin H:gin teurastamon alueella. En muista nimeä, mutta söimme sattumanvaraisesti valikoimassamme paikassa, jossa oli puuklapeja seinän verhoiluna ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Päivi, todella! Upeita arkkitehtonisia kuvia ja akvaario voisi tosiaan olla kokemisen arvoinen. Niin ulkoa kuin sisältäkin! Unohduinkin loppuillaksi lukemaan blogiasi. Kuinka samalla tavalla monesta asiasta voikaan ajatella!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!