29.10.14

Jouluvalo ronskimpaan makuun


En taida itse olla (joulu)koristelutyyppiä lainkaan. Lapset virittelevät meillä kotona joulukoristeita mielensä mukaan (kun ei niitä voi estääkään), mutta henkilökohtaisesti pidättäydyin yleensä moisesta tälläämisestä kokonaan. 

Mutta nytpä on Ikeassa myynnissä jouluvalot miun maun mukkaan. Katsokaapa miten mainio tämä lattialla seisova yli 60 cm korkea, LED-valoilla varustettu Stråla -kynttelikkö onkaan!

Vähän ronskimpaan makuun.


Karin

kuva: Ikea2 kommenttia:

  1. Jännän näköinen! Minulla vähän sama "ongelma", en oikein voi sietää perinteisiä joulupunaisia koristeita ja tonttuja...ja lapset niitä haluavat laittaa, joten joulun ajan pitää koristesirkusta katsella. Onneksi kuitekin vain joulun ajan..ja laitan mä jotain itseänikin miellyttävää. Minikuusi jossain rouheassa virkatussa hamppuruukussa olis toivelistalla, ja risuoksaan ripustetut nahkatähdet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, koristesirkus kuvaa loistavasti ainakin sitä tunnelmaa, mikä tähän torppaan syntyy aina joulun alla. Halusipa tai ei =D Eikä mitään, kyllä ihan oikeasti musta lapset ansaitsevat sen näköisen joulun kuin he haluavat. Minä saan nauttia vähemmästä koristelusta kuitenkin loput 11 kk vuodessa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!