31.8.14

Hyvä ja halpa seisomapöytä


Hyvä ja halpa on aika paljon luvattu, mutta Ikeasta ostettu seinään kiinnitettävä Norbo klaffipöytä täyttää erinomaisesti molemmat kriteerit. Alle kolmekymppiä maksava massiivikoivusta valmistettu pöytä on varsin ergonominenkin, sillä sen voi asentaa tismalleen itselle sopivalle korkeudelle.

Ostin klaffipöydän viime talvena kokeilumielessä, kun selkäni todenteolla vihoitteli istumisesta. Kokeilu on kyllä ollut sangen onnistunut. Nykyään useammin seison kuin istun työpisteelläni. Onneksi lattiamateriaaliksi tuli valittua jalalle pehmeä korkki!

Kuvissa vilahtava kaappi on koottu Ikean Metod keittiökaapeista. Oli nimittäin aika vaikea löytää tarpeeksi syvää säilytyskalustetta tapettikirjoille ja piirustuslaudalle. Nahkavetimet ja jalat ovat Superfront verkkokaupasta. Sivulevyt olisivat kyllä paikallaan, sillä ala- ja yläosan sauma ottaa ärsyttävästi silmään.

Osaisiko joku viisaampi muuten kertoa, miksi Blogger muuttaa kuvani alkuperäistä tummemmiksi ja lämpimämmän sävyisiksi?

Karin

6 kommenttia:

 1. Näppärä pöytä tosiaan! Ja blogger tekee toisinaan kuvista synkempiä, joten editointivaiheessa kirkkausnappi vaan käyttöön, tai näin olen ainakin itse toiminut ongelman kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hosuli? Anteeksi pölhöyteni, mikä kirkkausnappi? Photoshopissa muokkasin sävyjä, mutta se oli yhtä tyhjän kanssa, kun Blogger muutti ne takaisin. Voi elämä! :)

   Poista
 2. Kannattaa kattoa google+ -asetukset, sieltä pois kuvan parannus -täppi! Se on mennyt jossain vaiheessa itsestään päälle, ja muokkaa kuvia itsekseen kun lataat kuvat blogiin. Pitäis auttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peeta, parannus -täppihän se! Enpä tiennytkään moisesta.

   Poista
  2. Hei, olen huomannut saman, enkä tiennyt, että asialle voi bloggerissa tehdä jotain! Photoshopissa olen sit kuvia kirkastellut, mutta ei niitä haluaisi ylikirkastaa myöskään. Saanko kysyä, mistä tuon parannus-täpin tarkalleen löytää...Bloggerin asetuksista vai mistä? Kiitos tuhannesti, jos jaksat vastata!

   Poista
 3. Onneksi olkoon, voitit liput Habitareen. Laitatko meiliä retromoderni@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!