25.8.14

Autokatoksesta eteiseksi ja pohdintaa kierrätyspisteestä


Tervetuloa meille!

Viime syksynä remontoimamme eteinen täyttää nyt mitoitukseltaan ja toimivuudeltaan meidän perheen tarpeet. Tila ei lopu kesken, vaikka aamuisin meille tupsahtaakin koko joukko tyttöjen kavereita ennen kouluun lähtöä. Ulkovaatteille, kengille, laukuille ja harrastusvälineille on oma paikkansa vain niille tarkoitetussa vaatehuoneessa. Kuvassa näkyvä vaatekaappi toimii vierasnaulakkona.

Remonttiaika oli sen verran uuvuttavaa, että tilan sisustaminen tyssäsi kuin seinään saatuani välttämättömimmät kalusteet paikalleen. Peiliä kaipaisin kenkäkaapin päälle, mutta suurin puute on haaveilemani kierrätyspisteen puuttuminen. Alimmassa kuvassa arkun (miehen aarre, joka etsii paikkaansa) kohdalla näkyy sille varattu tila. Käyttöullakolle vievien portaiden alle jäävä tila olisi täydellinen paikka kerätä kierrätykseen vietävää tavaraa. Pidän ajatuksesta, että kierrätyskamppeet olisivat kootusti lähellä ulko-ovea, että ne muistuttaisivat mukaan lähdöstään.

Lopullinen ajatus kierrätyspisteen toteutuksesta vielä puuttuu. Kalusteen pitäisi olla muunneltava, jotta sieltä löytäisivät paikkansa niin lehtipinot kuin pienet paristotkin. Ikeassa on joitakin muovisia kierrätysastioita, mutta toiveissani olisi joku tyylikkäämpi ja kalustemaisempi ratkaisu. Eihän sen tarvitsisi päällepäin huutaa olevansa jäteastia!

Ottaisin enemmän kuin mielelläni ideoita vastaan, miten teillä on hoidettu kierrätyspiste
taikka muita ideoita sen toteutukseen!

Karin6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen eteinen. Meillä heitellään tyhjät pullot Essentialin pestävään paperipussiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laitetaanpa tuo pussijuttu harkintaan!

   Poista
 2. Kiitos Sanna! On kivaa, kun ei tarvitse enää pujotella takki- ja kenkäröykkiöiden ohi.

  VastaaPoista
 3. Eteinen on tosi kaunis! Pidän etenkin sävyistä; ripaus punaista sekä muutamat rottinkiset yksityiskohdat tuovat hienosti lämpoä kokonaisuuteen. tElina

  VastaaPoista
 4. Kiitos Elina! Kyllähän elämässä pitää vähän väriä olla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!